fan, fan, fan!

inte alls vad jag behövde! ångest i mängder blev det nu.. men jag visste ju att det skulle hända förr eller senare.. ska sova nu.. får väl se om de blir fler koncekvänser framöver! "/

Om falska människor, kristna och ren idioti!

jag har funderat ett par dar på det här inlägget.. jag vet inte om det egentligen är så smart av mej att skriva det, sen har jag funderat på vad det egentligen är jag vill skriva och hur jag ska skriva det.. men här kommer det, inlägget om falska människor, kristna och lite annan ren idioti.
i mitt huvud så hör dessa ihopp lite, och jag kommer säkert bli hatad och dödad om fel människor läser detta men jag tänker faktiskt skita i de för nu ska jag för en gångs skull faktiskt säga vad jag tycker och tänker utan att bry mej om hur alla andra kommer att reagera! ursäkta om språket är lite små knepigt, men kag måste bara få ur mej det och då blir det så..

vi börjar med dom falska, falska människor är något jag inte klarar av.. bara den här grejen när någon t.ex säger "hej hur e de? va kul å se dej" och man verkligen hör på dem att de de egentligen inte bryr sig ett piss och inte menar nånting med "vad kul att se dej", den där faskheten som man hör på rösten! visst alla säger vi "hej hur ere" ganska ofta utan att egentligen vilja veta, men det är skillnad på hälsningsfrasen "hej hur ere?" där de flesta svarar bra.. och den riktiga frågan "hej hur är det?" där många faktiskt svarar ärligt, jag vet inte om ni fattar vad jag menar men i alla fall den här flskheten i rösten det klarar jag inte av, jag har en föredetta kompis som i alla fall enligt mej har den där falskheten i rösten och jag klarar inte av det ser jag henne någon stanns så går jag helst omvägar för att slippa prata, jag orkar inte lyssna på de där fakska orden..

min bild av kristna är att det ofta är de som är de falska människorna, jag som faktiskt, tro det eller ej, har varit kristen vet ju att halva kristendommens budskap går ut på att inte domma folk och att "älska sin näste" alltså bry sig om alla. det får en då att fundera lite när så många kristna gör precis som min föredetta kompis.
dessutom så tycker jag att många kristna dömmer människor väldigt mycket, jag har t.ex. hört kristna säga att homosexuelle/bisexuella osv. är besatta av onda andar och styrda av demoner, och att man ska be för dem så att de kan bli av med det onda! detta gör mej väldigt ledssen och irriterad, eller har jag fel om jag säger att det är att dömma folk??

annan idioti ja, var ska jag börja.. det finns så  mycket skit i världen.. jag tror inte ni orkar läsa om min skit längre.. en annan dag kanske,

puss o kram

@ skolan

har precis haft lunch.. åt pasta fast jag inte ska, men de får la funka! xD
jag orkar verkligen inte jobba! längtar till stallet i eftermiddag! borde förövrigt gå in på friskis och boka en gyminstruktion!
puss o kram!

morn morn!

sitter i min säng.. ska strax gå upp och äta frukost innan det bär av mot Aneby för dagens praktik, i eftermiddag ska jag och mamma åka och kolla på färg och golv till nya lägenheten! (Y)
puss o kram! <3

godmorgon!!

nu är jag nyvaken och sånt trams har nyss ätit lite frukost.. gårdagen var trevlig!! dagens plan är väl att vi ska hänga i lund en stund och sen ta tåget hem.. btw. jag pratar JÄTTE FULT!!!! kommer bli så jävla mobbad nu när vi kommer hem! mamma kommer typ döda mej! xD
kyss och smek, barnförbjuden lek! xD

haahahhahahahah!!

som vanligt sket det sej med att jag "skriver imorgon" tror fan jag ska sluta säga så.. nu e jag inte nykter så skit i mitt språk! har haft en sjukt trevlig kväll i lund!! vi har hängt i stadsparken! (lite mys med random kille blev de me!!) xD
nu ska vi snart försöka sova tror jag! vi lär ha en del och prata om! ska nog skälla lite mer på Ivan/Vanja som försvann innan!! imon tar vi tåget hem! får se när vi hörs nästa gång!
kyss och smek!

RSS 2.0