"döööööööd"

Jag har inte alls mått bra de senaste två dagarna, jag får inte sova ordentligt på nätterna. Jag kan inte somna på kvällen för att jag har massa ångest och jag vaknar med ångest på morgonen vilket gör att jag inte lyckas rycka upp mig och gå till skolan. Så nu har jag vart hemma två dagar i rad.. INTE OKEJ!! Men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Vet dessutom inte varifrån ångesten kommer så jag kan inte ta bort den heller! PANIIIIK! Nu ska jag försöka hitta något i köket å äta, så jag kan skriva det där blogginlägget om skönhetsideal och utseende fixering som vi ska skriva i skolan. Sen ska jag försöka orka läsa lite i Ondskan också, funderar på å åka och träna men jag tror mitt medlemskap e slut och jag har inte pengar.. Gud va jag babblar! Vi hörs sen!
Vi ogillar att jag inte får må bra!!

balans!

Nu är jag hemma från stallet, har ätit å så, ska strax nana. Stallet gick bra! Vi hade balans träning typ, vi ska ha balans hoppning nästa vecka (man sätter upp ett plast snöre längsmed en rad hinder så att man kan hoppa utan tyglar) så vi "fusk övade" lite över bommar. Skit kul e de för hästarna tycker jätte mycket om det då dom får välja väg och tempo själva! Det gick bra! Jag hade Rebus och han gick på bra med sina långa ben! :D Nu ska jag sova lite! Natti!

stallet!

nu ska jag snart bege mig mot stallet. får se vad som väntar idag.. ska försöka orka/hinna uppdatera när jag kommer hem!

"men du vet hon!? den fula med rosa hår!"


Rubriken säger det som jag alltid trott att andra tyckt och tänkt om mig, på högstadiet försvann min identitet till en början var jag någons kompis.. Jag kände väl att jag behövde en egen identitet så jag började göra allt för att sticka ut, jag färgade håret i regnbågens alla färger och sminkade mig MYCKET inget "less is more" där inte! Det gällde att ha så mycket smink som möjligt hela tiden! Vad har då detta med något att göra? Jag skulle väl presentera mig själv?! Jo då, det ska jag detta är bara tänkt som en liten förklaring till många av mina åsikter som säkert kommer att komma upp här i bloggen och det är en förklaring till varför jag är som jag är och varför jag har blivit den jag är idag. Jag har gått igenom många svåra och jobbiga grejer i mitt liv men det tänker jag inte tråka ut er med nu för då kommer detta inlägget bli ALLDELES för långt!


Vem är hon då? Hon med det rosa håret? Jo jag heter Rebecca och är en 17 (snart 18) år gammal tjej med ett ganska trassligt liv. Det som har hållit mig vid liv under mina år av "trassel" är hästarna, musiken och min familj+vänner. Utan detta hade jag inte funnits, hade jag inte haft de sakerna att leva för hade jag nog ganska tidigt tagit mitt liv. Nu är jag på väg upp igen efter det senaste och också värsta "trasslet".
Jag går på realgymnasiet i Jönköping där jag läser naturbruksprogrammet med inriktning hästhållning. Jag bor alltså i Jönköping, eller ja snarare Huskvarna och ska snart flytta (igen) från vår lilla lägenhet på söder till en liten villa på Stensholm. Jag har flyttat ganska mycket i mitt liv. Jag är född i Göteborg och har även bott i Stockholm, efter det har vi bott i Huskvarna området på x antal ställen med x antal olika män. Vår lägenhet sa jag, ja jag bor med min mamma, två bröder (12 och 6), tre hundar och en sköldpadda. Det var lite om mig snart orkar ni väl inte läsa mer så jag avslutar.

xoxo, hon den där! ;)



blogga!?

Vi har fått en uppgift i skolan där vi ska blogga om olika ämnen som vi kommer få av våra lärare så jag tänkte att jag kan lägga in de inläggen här också och på så vis börja hitta blogglusten igen. Jag ska också försöka blogga om ridningen osv. Första inlägget kommer snart och är en presentation om mig!
Bjuder på en gammal modell bild, ni får stå ut med att det inte blir så mycket bilder, då jag aldrig kan komma ihåg att använda min kamera.

RSS 2.0