Godmorgon!

Sitter i soffan och tittar på vakna med the voice! Alltid lika trevligt å vakna så! Snart så kommer emelie och hämter mej, Vi ska till skolstallet, Vi är lite sena men men så blir de ibland.. Emelie hade försovit sig och när hon sa de hade jag redan missat bussen så dåkunde jag lika gärna vänta på henne tänkte jag! xD Vi får se hur det går idag, jag e fortfarande sjuk men vi har redovisning i eftermiddag så jag måste åka..
Smurf på er!!

Hey! long time no see!

Insåg att de va sjuuukt längesen jag skrev! Jag hade nästan glömt bort att bloggen fanns..
Idag skulle jag vart på praktik men jag är sjuk så jag har vart hemma, Får se om jag orkar ta mig till stallet med skolan imorgon!
I alla fall så fick jag ett ryck idag och fixade lite med designen den är väl bättre nu men det finns fortfarande lite å göra! Bakgrunden är jag inte nöjd med.. Lade ner mycket tid på den men gjorde lite för mycket tror jag, Den va bättre "från början" ska fixa till de nån dag!
Nu ska jag äntligen försöka ta mig i kragen och börja skriva igen! Hahahahah! Ja jag vet att jag har sagt det många gånger förut! Vi får väl helt enkelt se hur det går den här gången, Tror att de kan vara bra för mig och få ur mig lite tankar!
Jaja.. Nog pratat för idag! Nu ska jag försöka sova lite så att det finns en chans att jag orkar upp till skolan imorgon!
Smurf på er!

RSS 2.0